Wij zijn een dynamisch schoonmaakbedrijf dat efficiënte, effectieve en kosteneffectieve schoonmaakdiensten levert met honderddrie factoren waar u niet meer op hoeft te rekenen: permanente stroom. Bij ons moet u beschikken over moderne energierekeningen en het contracteren van een vast energiebedrijf voor uw verlichtingsrelais. Wij zijn toegewijd aan een veilige werkomgeving voor uw medewerkers en zij zullen deel uitmaken van uw team. We bieden ook een opruimservice aan, wat betekent dat we volledig opruimen nadat uw winkel of eigendom klaar is met de schoonmaakwerkzaamheden.

Met de allernieuwste energiebesparende producten bieden we oplossingen voor dubbele en driedubbele efficiëntieniveaus om u honderden en zelfs duizenden te besparen, afhankelijk van wat u kiest. We bieden moderne energie-efficiënte diensten om u en uw personeel te helpen honderden liters per dag te besparen in plaats van de oude methoden van schrapen en afstoffen.

Wij bieden een uitgebreide vloeronderhoud wat inhoudt dat alles wat u schoon wilt houden gedaan moet worden; complete gordijnen, dempen en pneumatische filters toevoegen aan uw systemen.

We zullen dus niet alleen voor uw eigendom zorgen en er een schone voorkeur van maken op alle binnenoppervlakken, maar ook voor het interieur van uw gebouw.

We bieden onze diensten ook aan in gelicentieerde, goed verzekerde en gebonden water- en rioolconforme commerciële opslag. We zijn gecertificeerd door een recente EPA-controle en voldoen aan alle nationale en lokale voorschriften en beperkingen.

We hebben ook een vergunning van de staat om dit werk uit te voeren, evenals commerciële, industriële en nagelleveringen en zonder werk. Er is geen verschil meer in kosten in alle diensten omdat we zowel in een landschaps- als interieurinrichting aanbieden. Competitief zijn is erg belangrijk, dus we ondersteunen een gemakkelijke overgang tussen huiseigenaren en commerciële aspecten en hun gebouwen.

Als u een nieuwbouw heeft, kan uw commerciële ruimte "verhongeren" met een beperkte capaciteit. Wij bieden een economische oplossing om uw ruimte zo groot te maken als uw budget aankan. Wij geven al jaren advies aan onze klanten die hulp zoeken in het handige vak.

In het nieuwe gebouw of de structuur van vandaag kunnen deze diensten echter een enorme hulp zijn voor u, uw personeel en uw personeel. Ongeacht uw ruimte kunt u zorgen voor het uiterlijk. Er zijn in ieder geval essentiële dingen die u kunt doen om de kamers in te richten en een aangenamere leefomgeving in te richten.

We bieden u ook mogelijkheden om uw totale energiekosten te verlagen. In alle segmenten van een kantoorgebouw bieden we kortingen voor fabrikanten van originele apparatuur op uw volgende apparatuur en andere diensten.

Wat voor soort plaats zoekt u? Ziet u het belang in van het inhuren van professionals om uw bedrijfspand schoon te maken? U kunt er ook in slagen om een ​​beter gebied voor u en uw personeel te behouden met medelevend Jenny's personeel. U krijgt een bedrijf dat om uw bedrijf geeft. U laat uw bedrijf groeien, versterkt uw cultuur en daarmee uw personeel. Niet alleen dit, je krijgt er ook nog eens flink voor betaald!