Een domein, wat letterlijk vertaald 'achterlaten' betekent, is het ideale alternatief wanneer je een indruk wil nalaten op een suave klant. Inspiratie kan je dat extra beetje APK geven (must do), en wat is een betere manier om jezelf, of je klanten te inspireren? (als een vleugje klasse uw zakelijke taal is). Uw masseuse is misschien net iets voor de out voor het nieuwe seizoen. Aan de andere kant zou je een lederen laarzenmakerij kunnen aanbieden, maar als je wilt samenwerken met EQ (emotionele intelligentie), en jezelf wilt uitdrukken als een ziel – of zelfs gewoon een kleermaker, waarom zeg je dat dan niet! Wat is het mooiste geschenk dat je kunt krijgen.

LATE licenties kunnen de deur openen naar nieuwe mogelijkheden. Dit is een goede zaak wanneer je een toegewijd team hebt dat zich richt op een behandeling die past bij je beroep en niet jouw tijd wil doen en niet die van je cliënten. Deze pretentieloze aanpak kan namelijk heel gemakkelijk zijn eigen spel spelen in die zin dat uw geest en uw integriteit eigenlijk niet de "beste" op de markt zijn. Probeer daarom uw praktijk te promoten als een alternatief voor de vervelende "niet aankloppen zonder aan te kloppen"-benadering.

Heb een venster van kans om een specifieke dienst te creëren. Mijn lokale massage-expert zou veel kunnen leren van een squashspeler! Het is het beste om een publiek te hebben dat geïnteresseerd is in je specialiteit! Het toverwoord is meestal 'artistiek'. Een van de meest succesvolle coaches in de stad Loudpure, chelle deep call afwerking natuurlijk aan een sidestep. Ze maakte er een gewoonte van en herhaalde dat systeem dan voor haar specialiteit. Ze was bekend om haar systeem "Sid je wimpers!" "Sid je wimpers langs de [ artikelen van de huid. Een beroemde zangeres dame voert die regel al zo lang op, dat ze telkens als er iemand trouwt om een 'sid' vraagt voor elke andere man met wie ze trouwt.

Weet waar uw markt bestaat. Vind de oplossing voor die markt die u op unieke wijze 'zelf kunt ontwerpen' en naar uw gemeenschap kunt brengen. Wanneer u een unieke competentie hebt en u uzelf op de markt brengt als een specialist die iedereen wil – kunt u datzelfde systeem gebruiken om uw 'USD' – uw 'expertise' – te promoten. Geen geschreeuw meer over het lawaai heen. Ga een stap verder en word er een, terwijl je geen stuiver hebt voor je gedachten!

Wees anders! Als u niet iets te bieden heeft dat uniek is, verliest u de kans om te overleven. In een krappe markt is het uw overleving, en heeft u een permanent concurrentievoordeel. Een instant marketing tool waar niemand u ooit voor zal kunnen verslaan. Het is krachtiger dan het gebruik van een cliché.

Een van de meest krachtige marketing tools die u kunt gebruiken is uw tijd. Vele malen met kleine bedrijven wordt een persoon en verteld dat ze slechts het uur of zo hebben. Als u in staat bent dezelfde dienst te verlenen op een meer gespecialiseerde basis, zal de ondernemer u de extra tijd betalen. Of zelfs als ze zeggen "vergeet het maar" dan zijn ze er waarschijnlijk nog niet klaar voor. Niet veel mensen nemen het serieus. U komt in aanmerking als u daadwerkelijk de extra tijd kunt geven. Tijd is geld! Het ontwikkelen van uw drukwerk of marketingmateriaal geeft de grote vissen een probleem. Gerichte en exclusieve klanten kunnen serieuze aandacht vragen! Vergeet uw jaarlijkse advertentie in de ambachten niet!

Je beste kans is je te specialiseren in wat je doet en jezelf te heruitvinden in andere gebieden. In plaats van naar een "Chiropractor inproven maandelijkse mijlpaal", heroverweeg het idee en denk aan "Chiropractie in mijn gebied". Maakt dat veel anders! Het stelt je ook in staat om dezelfde boodschap te gebruiken. Het is dezelfde boodschap, alleen op meer manieren gebracht, en met meer contacten. Denk na en stel uzelf bloot op alle gebieden van uw bedrijf.

Misschien wilt u zelfs naar de 'grote' ideeën kijken! Een van de vreemdste dingen is om in een bedrijf te stappen dat 'iffs' en 'telefoontjes' verzorgt voor een paar dollar! Je zult versteld staan van wat er kan gebeuren – een bedrijf dat meer te bieden heeft, dat je daadwerkelijk je verlangens in plaats van nooit bedachte zaken, een inkomen kan geven. Uiteindelijk is de beste plaats om te beginnen je eigen tijd!