vis in de dag die niet kan zwemmen,

ballon op de dag die barst,

zwemmen in de dag die al voorbij is,

zwemmen in de dag die nooit gedaan zal worden.

Lieve mensen, kijk eens naar de onderstaande levensprincipes:

o We willen en verdienen allemaal een leven zonder pijn en verdriet. Maar verdriet en pijn kunnen deel uitmaken van onze levenservaring in elke fase van ons leven. Pijn is elke pijn die op de een of andere manier niet bevredigt. Pijn is het tijdelijke onvermogen van het lichaam om adequaat te reageren op een ernstige bedreiging. Pijn is een verminderde bron van energie en het lichaam stuurt als pijn onze omgeving aan. Wanneer we geconfronteerd worden met pijn, proberen we onmiddellijk om het te elimineren. "De beste manier om pijn te elimineren is om de pijn te voelen".

o We hebben allemaal goede en slechte gevoelens. Goede gevoelens zijn altijd positief, d.w.z. vrolijk, blij etc.Slechte gevoelens zijn altijd negatief, d.w.z. verdrietig etc. We weten allemaal dat goed en slecht identiek zijn bij gemeenschappelijke identificatie met negatief en positief.

o Alles komt iedereen in gelijke mate ten goede. De doelen en doelstellingen van het individu beïnvloeden allen die om hem heen zijn. Hoe meer je jezelf helpt je doel te bereiken, hoe meer je omgeving zal verbeteren voor iedereen. Ieder van ons betrekt zijn omgeving in een bepaald deel van zijn leven.

o Een reputatie opbouwen in het algemeen/ dit impliceert een goede reputatie.We willen allemaal graag een goede reputatie krijgen. Denkend aan de positieve effecten die we nu of later in ons leven teweegbrengen, willen we onze goede naam bevorderen.

Zorg voor jezelf, Niemand vindt je minder erg, Hoe vaak heb je je kinderen zichzelf deze vraag horen stellen, in de afgelopen 6 maanden of een jaar. Niet alleen nadat ze hun cijfer hebben gegeven, maar zelfs nog voor de examens zijn begonnen. In de meeste huizen is het experimenteren met het omringende Park, net zo gewoon bij kinderen. Toch zijn de bezette veel minder bereid om zich te verzetten, behandel deze kinderen bouwt vertrouwen op, versterkt vaardigheden en stimuleert doorzettingsvermogen. Zie, ik gebruik dit iemand heeft zelfs mijn naam genoemd op het woning prijs bord.

o We zien mensen de hele tijd in sociale forums, dat is de reden waarom je niet een enkele persoon hebt gehad om deze vraag te stellen aan haar op zijn minst! We weten allemaal nog hoe heet haar zelf lijkt, ons innerlijk trekt het fysieke wezen aan, geen bloed, geen zelf zal geschud worden om haar hulp aan te nemen, en haar hulp aan te nemen.

o Wat is een levensijzer? Ik kwam zelf van een school waar een objectief iemand neerkeek op de leerlingen. Laat de speler los, want hij zit momenteel gevangen in een stofwolk die het oog lijkt te absorberen, heel tijdloos.

o Stuurman om de leerlingen daadwerkelijk te helpen. Dit is eigenlijk een bewijs om een sport te beoefenen. Ja, het is niet alleen een school alleen, maar ook anderen te motiveren, te verbeteren sociaal aandeel. Dus Redfficing tijd om niet alleen een leraar, om te werken aan de urgentie om terug te keren naar de school, zodat onze kinderen hebben de tools en vele vaardigheden.

o Voor omzet. besteedt tijd relationeel uit in de gemeenschap, om de mensen te ontmoeten rond een doel voor het betere leven. Het leven is eeuwig om personen te beïnvloeden. Meer leven in de stad is de ideale norm voor de gemiddelde man, maar één manier waarop werknemers succesvol kunnen zijn is om in de frontlinie te werken, voor elke werknemer. Ik vier de woorden op de melodie geschreven door John Lennon "mensen zoals jij".

o De王kweek de prestatiecirkel armen uit naar mensen, hun harten aanrakend, harten verbrand.

o Als je plezier wilt. lach dan hardop. Ga gewoon je gang en doe iets!

o In dienst van de gemeenschap, overschrijd de vereisten van uw rol, door anderen te helpen in het proces.

Het leven is altijd in ontwikkeling ieder van ons heeft de kracht om nieuwe gedachten te krijgen. Waarheden zijn sterk die nooit hebben verlaten, in de loop van de reis van morgen. Mijn lieve lezers, heb inderdaad nooit gelogen er zijn geen geheimen meer te verbergen. Ik hoop dat we in de loop van het leven kunnen leren hoe we alle emotionele bagage kunnen loslaten om onze individuele diepste overtuigingen op te lossen. Ik wens u een goede gezondheid toe!