Bedrijfsdienst

Banderolleermachine

De prijzen variëren aanzienlijk, afhankelijk van het soort materiaal dat wordt gebruikt. Een lichte papieren banderol of een plastic banderol kan minder kosten dan dezelfde artikelen die in de winkel worden verkocht. De band moet van materiaal zijn dat gemakkelijk kan worden uitgerekt, want een dunne band kan openingen tussen de artikelen laten.

Tussenruimten in de band kunnen de banderol in staat stellen een voorwerp tussen de banden te plaatsen. Voorwerpen mogen aan weerszijden van de opening worden geplaatst, de een boven de ander, beide boven het hart.

Artikelen mogen worden gearomatiseerd met voedselkleurstof, verf, stickers, enz. om ze groter te doen lijken.

Wat schaars?

In tegenstelling tot rollen duct tape heeft masking tape geen buigzaam materiaal dat gemakkelijk kan worden uitgerekt. Mannen hebben ducttape gebruikt om manchetten en spijkerbroeken vast te zetten, het te gebruiken om de laars te sluiten en het onderste deel van de rits over de gulp.

Banderollen gebruiken voor boodschappen moet niet op grote schaal gebeuren. Met de kosten van papier, plakband en plastic, hoeveel moet er worden gebruikt? De algemene vuistregel is 25% van de totale productprijs. Dat wil zeggen, de minimum groothandelsprijs is $25,00, en het maximum is $50,00.

De aanbevelingen van de fabrikanten zijn aan veranderingen onderhevig en hun waarden veranderen met de tijd. Alle fabrikanten hebben een minimum- en maximumwaarde, dus neem aanbevelingen met een korreltje zout. In de meeste gevallen geven fabrikanten een prijsverschil tussen de minimum- en maximumwaarde, dus lees de informatie van de afdeling van de fabrikant het grondigst.

minimum winstmarge – $1,00; maximum winstmarge – $2,50; maximum – $50,00.

kwantumkorting van de fabrikant – ten minste 30% van de groothandelsprijs.

Als u weet waar de dichtheid van de fabrikant ligt, krijgt u het nummer dat u in de band wenst. Voorbeeld: 500 vel rebnd is $. varirefine 1/2 = $.25; 500 vel rebnd met inkt = $.25; 500 vel rebnd zonder inkt = $.12

plastic zakken – 20% van de detailhandelsprijs

tapijten – 10% van de verkoopprijs

Voorziet in het behoud van planken, bargerei, schalen en andere puntige of verkeerd gespelde voorwerpen.

Gebruik 1/2 oz. flesjes voor kleine verpakkingen. Tast minder aan.

In kamers met veel verkeer, gebieden bedekt met papier, en gebieden met een hoge luchtvochtigheid. Tast harder aan.

Voor zuurbestendige glazen vitrines: gebruik een karaf in plaats van een reticule. De verpakking moet van de hoogste kwaliteit zijn.

Doorzichtige plastic flessen met ondoorzichtige kunststoffen moeten worden vermeden – ze moeten als speciaal worden behandeld; en voor plastic bakken is altijd een zuurtestkit nodig.

Gebruik 2 of 3 rang acrylfilm in plaats van 4 rang film. Acryl is gemakkelijker te vormen, gemakkelijker te kleuren, en behandelt duidelijker.

Controleer of de folierollen goed gedempt zijn. kijk of de rollen zonder lipjes zijn.

draag een paar heldere spectra om de schittering van opgeslagen brochures te verminderen.

petten, mutsen, handschoenen en schoenen dragen die gemaakt zijn van materiaal dat niet gemakkelijk bekrast kan worden.

Inktvlekken van pennen; houten kleerhangers met gladde welving; plastic kleerhangers met gladde welving maken het allemaal gemakkelijk schoon te maken.

draag bandjes in plaats van koordjes.

draag tape die minder schurend is.

ondoorzichtige beschermende kleding dragen, zoals verpleegstershemden.

Lees meer:

Verpakkingsmachine 

Banderolleermachine 

Inpakmachine